Asker

Velkommen til Civitan Club Asker
Organisasjons nr. 970 544 887

Kontaktperson
Ragnar Strøm
Mobil 93 20 32 22
e-post ragnar.strom@combitel.no

Klubben
ble stiftet i 1972 og er i dag en herreklubb med 15 godt voksne medlemmer fra alle deler av kommunen. Civitan har ingen religiøs eller politisk tilknytning.

Klubben er registrert i Enhetsregisteret og Frivillighetsregisteret. Gjennom Asker kommune er vi med i Tilskuddsportalen og vi er godkjente for Bingospill og Grasrotandel fra Norsk Tipping.

I flere tiår har vi 2 ganger i året delt ut blomster til beboerne på sykehjem og de største bo og omsorgssentrene i Asker.

I samarbeide med Frelsesarmeen gir vi julegaver til mennesker i Asker, som har det vanskelig. Vi har også et våkent øye for spesielle behov hos barn og funksjonshemmede og deltar gjerne i ulike aktiviteter og arrangementer for disse målgruppene.

Fra 2015 deler vi hvert år ut «Civitanprisen», som har som formål å stimulere også andre til virksomhet innenfor våre kjerneområder

Gjennom mange år skaffet vi midler til vår hjelpevirksomhet gjennom personlig innsats. Med dagens fordelingsordninger for overskudd fra spill og tipping, kan vi konsentrere oss om hjelpearbeidet. Hva hver enkelt tar del i er helt avhengig av tid og interesser.

Det er ingen møteplikt til våre klubbmøter på Nesbru hver 1. og 3. onsdag i måneden, men de fleste møter opp for å snakke klubbsaker og å hygge seg. Møtene med kåserier er spesielt populære.

Klubbstyret 2018:

Einar Akselsen, President
Yngvar P. Wilhelmsen, Neste President
Ragnar Strøm, Forrige President
Eivind Wolff, Sekretær
Torstein Seim, Kasserer
Knut Arne Gjertsen, Styremedlem
Helge Nordby, Styremedlem